Asiantuntijuutta asiakkaan tarpeisiin

Tutustu täällä henkilöstöömme.

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista asiantuntijuutta SAP-järjestelmistä ja prosesseista. Olemme kasvaneet perustamishetken kahdesta hengestä lähes seitsemänkymmenen asiantuntijan täyden palvelun SAP-toimittajaksi. Mukautamme palvelumme aina asiakkaan tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi.

Mikä tekee CastorIT:stä erilaisen?

Ainutlaatuisuutemme perustana on sitoutunut huippuasiantuntijatiimi, joka taitaa sekä liiketoimintaprosessit, sovellukset että teknologian.

lamppu tablet nappis

Sovellusosaajamme auttavat sinua liiketoimintaprosessien kehittämisessä ja niitä tukevan SAP-ratkaisun kehittämisessä ja ylläpidossa.

Tekniset asiantuntijamme auttavat sinua mm. integraatioiden sekä työasema- ja mobiililaitteiden käyttöliittymien kehityksessä.

SAP-alustan ja IT-automaation kehitystiimimme tarjoaa teknisen alustan kehityspalveluiden lisäksi järjestelmillesi 24/7-tasoisen ylläpitopalvelun.

Keitä me olemme?

Tiimimme on tiiviisti mukana asiakkaittemme SAP-ratkaisujen elinkaaren kaikissa vaiheissa ratkaisun luomisesta ylläpitoon.

 • Aki Pursiainen
  SAP application development
  +358 400 704 175

  Aki Pursiainen on kokenut ohjelmistokonsultti vahvalla liiketoimintaosaamisella. Hänen osaamisensa kattaa monipuolisesti kaikki ohjelmistokehityksen tasot asiakkaan liiketoimintaprosessien kartoittamisesta käyttöliittymien rakentamiseen. SAP:n logistiikkakomponenttien hyödyntäminen on Akin erikoisosaamista ja näiden parissa hän on työskennellyt vuodesta 2000 lähtien. Hänellä on myös vahva kokemus yritysjärjestelyiden SAP-järjestelmille asettamista haasteista sekä päivitysprojekteista. Aki toimii hyvin ryhmässä ja on omistautunut asiakkaan arvoprosessien mahdollistaja.

 • Anssi Lavonen
  Technology and integrations
  +358 40 833 4909

  Anssi Lavonen opiskelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa digitaalista viestintää ja suorittaa opintoihin kuuluvan työharjoittelunsa CastorIT:llä. Anssi on opinnoissaan keskittynyt käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnitteluun ja näiden tehtävien parissa hän työskentelee myös Castorilla. Anssi luonnehtii itseään rennoksi teknologianörtiksi.

 • Antti Vanhanen
  SAP Basis
  +358 50 327 4288

  Antti on sertifioitu SAP alusta-asiantuntija ja teknologia-arkkitehti, joka on osallistunut SAP-ympäristöjen kehitys- ja ylläpitotöihin vuodesta 2006 lähtien. Hänellä on ollut useita merkittäviä rooleja SAP- implementointi- ja päivitysprojekteissa. Hän vie projektit ja muutokset läpi luotettavasti ja joustavasti, hänen erinomainen asenteensa ja asiakaskohtainen toimintatapansa luovat vahvat välit asiakkaisiin kuin asiakkaisiin.

 • Ari Palin
  Technology and integrations
  +358 50 347 0177

  Ari Palin on kokenut sovelluskehittäjä ja asiantuntija, joka on työskennellyt SAP-sovellusten parissa vuodesta 2001 lähtien. Hän on ABAP with SAP NetWeaver 7.0 sertifioitu. Ari on toiminut useissa projekteissa ja palveluissa vastuullisissa teknisen konsultin tehtävissä määrittelyn, toteutuksen, testauksen ja ylläpidon eri vaiheissa. Hän hallitsee integraatiot, räätälöidyt ohjelmat sekä versionvaihdon teknisen toteutuksen.

 • Arto Keskinen
  SAP application development
  +358 50 486 7556

  Arto Keskinen on kokenut SAP-konsultti, jolla on yli 20 vuoden kokemus prosessien mallinnuksesta, SAP ERP -implementoinneista sekä kehitystöistä. Arton osaamisalueisiin kuuluvat SAP PP, APO, MM, SD ja PM.

 • Asko Erwe
  Technology and integrations
  +358 40 555 3979
 • Bhavesh Ratnam
  Technology and integrations

  Bhaveshilla on +10 vuoden kokemus SAP ABAP ja Fiori teknologioista. Hän on työskennellyt lukuisissa kehityshankkeissa Intiassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Hän pitää tiimissä työskentelystä ja hyödyntää keräämäänsä kokemusta ja osaamista ratkaistessaan monimutkaisia ongelmia.

 • Daniel Vorojeikin
  Technology and integrations
  +358 40 702 3713

  Daniel on työskennellyt lähes kymmenen vuotta integraatio konsulttina kansainvälisissä yrityksissä. Hän on ollut toteuttamassa monimutkaisia liittymiä SAP:n ja kolmannen osapuolen liittymän järjestelmien välillä käyttäen useampaa SAP integraatioalustaa. Hänen osaamisalueitaan ovat PI, PO, CPI sekä ABAP ohjelmointi.

 • Ebru Andersson
  SAP application development
  +358 50 325 5774

  Ebru Andersson on pitkän linjan SAP CO-asiantuntija. Lisäksi hän on myös kokenut kouluttaja. Ebru on toiminut liiketoiminnan puolella controllerina ja sitä kautta hänellä on käytännön kokemusta niin kululaskennasta, budjetoinnista kuin tuotekustannuslaskennastakin. Koska hän tuntee sisäisen laskennan pöydän molemmin puolin, hänen ongelmanratkaisutaitonsa ovat omaa luokkaa.

 • Eero Nieminen
  Technology and integrations
  +358 40 074 3933

  Eero Nieminen on kokenut sovelluskehittäjä ja asiantuntija, joka on työskennellyt vuodesta 2001 lähtien SAP-sovellusten parissa. Eero on toiminut lukuisissa projekteissa ja palveluissa vastuullisena teknisenä SAP-konsulttina määrittelyn, toteutuksen, testauksen ja ylläpidon tehtävissä.

 • Elina Koskinen
  Technology and integrations
  +358 50 353 6653

  Elina Koskinen on käyttöliittymäkehittäjä jonka vahvuuksia ovat mobiilikehitys sekä käyttäjäkeskeinen suunnittelu. Viime aikoina Elina on työskennellyt vähittäiskaupan SAP Fiori -projekteissa sovelluskehittäjänä, vastuualueenaan käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu sekä käyttöliittymien mobiiliratkaisut.

 • Ged Stenman
  Technology and integrations
  +358 50 342 7868

  Ged on pian valmistuva junior käyttöliittymäkehittäjä. Ged on erikoistumassa käytettävyyteen ja käyttöliittymäratkaisujen luontiin.

 • Heidi Hallamaa
  Business development and administration, DPO
  +358 40 546 0729

  Heidi on kehittänyt liiketoimintaprosesseja ja niitä tukevia SAP-teknologiaratkaisuja vuodesta 1995. Heidillä on kokemusta useista mittavista ja monimutkaisista liiketoiminta- ja teknologiamuutoshankkeista. Hän hallitsee sekä SAP-projektien että SAP-palveluiden ohjaamisen.

  Heidin työskentelytapa on ohjaava ja hän viestii asiansa rauhallisesti ja selkeästi. Hän pitää ihmisistä ja ihmisten kanssa työskentelystä monimutkaisissa hankkeissa.

 • Ia Rinne
  SAP application development
  +358 40 546 1005

  Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus IT-alalta antaa Ia Rinteelle vahvat työkalut ja prosessit projektityöskentelyn johtamiseen ja monimutkaisten IT-projektien maaliin viemiseksi. Hän on työskennellyt SAP-järjestelmien parissa vuodesta 1995 lähtien ja hän on huippuosaaja etenkin SD-moduulin ja sen integraatioiden suhteen. Ialla on vahva tietotaito useiden alojen toiminnan ja parhaimpien käytäntöjen siirtämisestä SAP-järjestelmiin.

 • Jaana Oksman
  SAP application development
  +358 40 153 7075

  Jaana Oksman on logistiikkakonsultti, joka on työskennellyt SAPin logistiikkakomponenttien parissa vuodesta 1998 lähtien. Hänellä on laaja kokemus SAP-logistiikasta erityisesti valmistavan teollisuuden ympäristöissä useissa eri maissa. Jaana on saanut erityisesti kiitosta liiketoimintaprosessien tuntemuksesta eri toimialoilla, koko logistiikkaketjun hallinnasta ja yhteistyökyvystään. Jaanan erityisosaamisalueita ovat WM, SD, MM, CS ja varastojen integraatiot sekä niiden käyttöliittymät.

 • Jani Huotari
  SAP Basis
  +358 40 563 6987

  Jani Huotari on sertifioitu SAP BASIS -konsultti ja SAP-arkkitehti, joka on osallistunut Suomen suurimpien SAP-ympäristöjen kehitys- ja ylläpitotöihin vuodesta 2008 lähtien. Hänellä on ollut useita merkittäviä rooleja SAP- implementointi- ja päivitysprojekteissa ja hänen erikoisosaamistaan on IT-ongelmien ratkaisu laaja-alaisesti. Janin erinomainen asenne ja asiakaskohtainen toimintatapa luovat vahvat välit asiakkaisiin kuin asiakkaisiin.

 • Jari Jokiniemi
  SAP Basis
  +358 50 484 2647

  Jari on hyvällä asenteella varustettu, kokenut eräajojen hallintaan erikoistunut konsultti. Jarilla on yli 15 vuoden kokemus Control-M:stä teleoperaattoriliiketoiminnassa ja hän on työskennellyt myös tiiminvetäjänä.

 • Johannes Teppo
  Technology and integrations
  +358 40 751 2347

  Johannes Teppo on SAP-teknologiakonsultti vahvalla kehitystaustalla. Hänen pääasiallinen osaaminen sijoittuu teknologioiden, integraatioiden ja käyttöliittymien risteymään.

  Johannes on kehittänyt ratkaisuja tiedonvaihtoon useiden vuosien ajan ja samalla kerännyt laajan osaamisen asiakaslähtöisestä kehityksestä, integraatioista ja projektihallinnasta. Johannes seuraa tiiviisti teknologian ja alustojen kehitystä pystyäkseen tarjoamaan entistä kattavamman osaamisen ja paremmat alustat asiakkaan arvon luomiseksi.

 • Jonna Villikka
  SAP application development
  +358 40 481 1496

  Jonna Villikka on SAP SD ja CS –konsultti ydinosaamisenaan myynnin ja jakelun prosessit. Hän on toiminut SAP-järjestelmän parissa vuodesta 2007 lähtien.

  Jonnalta löytyy käytännön kokemusta useista eri SAP-moduuleista, ja lisäksi hänellä on runsaasti kokemusta projektinhallinnasta sekä loppukäyttäjän koulutuksesta. Hän on toiminut sekä vähittäiskaupan että valmistavan teollisuuden SAP-ympäristöissä.

 • Juha Mäki-Tanila
  SAP Basis
  +358 50 336 2909

  Juha Mäki-Tanila laajentaa Basis-tiimin työkuormien hallinnan osaamisen uudelle tasolle. Juhalla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus BMC Control-M:stä ja hän on mm. toteuttanut HANA-konesaliautomaation Control-M:n avulla. Juha on kehittänyt ja ylläpitänyt monimuotoisia ratkaisuja työkuormien hallintaan ja hän on osallistunut aktiivisesti jopa Control-M tuotteen tuotekehitykseen. Juhan tekniset kyvyt eivät rajoitu yhteen tuotteeseen, vaan hän on teknologiaosaamiseltaan hyvin laaja-alainen.

 • Juha Tuomala
  SAP application development
  +35840 838 8135

  Juha on toiminut johtavana SAP-konsulttina yli 20 vuotta. Hänellä on kokemusta useista implementointiprojekteista. Juhan osaamisalueita ovat MM, SD, LE ja PP/PP-PI. Juha tuntee myös Logistics General modulen, erityisesti Material Masterin, Customer Masterin, Vendor Masterin ja Units of Measuren.

 • Jussi Koivula
  SAP Basis and User support
  +358 44 372 4908

  Jussi Koivula aloitti harjoittelijana SAP Basis -tiimissä. Jussi on työskennellyt monipuolisissa IT-tukitehtävissä useilla toimialoilla ja kokee olevansa omimmillaan ongelmanratkaisutehtävissä.

 • Jussi Simula
  Technology and integrations
  +358 50 324 8289

  Jussi Simulan ydinosaamisalueina ovat ohjelmointi ja käyttöliittymäkehitys. Hän on toiminut linkkinä liiketoiminnan, IT:n ja offshoren välissä. Jussi on vahvimmillaan käyttöliittymien vaatimusmäärittelyssä sekä käyttöliittymäsuunnittelussa.

 • Kalle Luokola
  SAP application development
  +358 503 720 779

  Kalle Luokola on tilaus-toimitusketjuun erikoistunut konsultti, jolla on yli 10 vuoden vuoden kokemus prosessien suunnittelusta sekä SAP ERP:n implementoinnista ja kehityksestä. Kalle on saanut erityisesti kiitosta laaja-alaisesta osaamisestaan, joka kattaa toimitusketjun prosessien suunnittelun, näitä prosesseja tukevien ERP-järjestelmäratkaisujen suunnittelun sekä SAPin ABAP-kehityksen erityisen vaativiin asiakaskohtaisiin tarpeisiin.

 • Karar Habib
  Technology and integrations
  +358 44 982 6665

  Karar on junior UI-kehittäjä, joka nauttii koodauksesta ja tiimityöskentelystä.

 • Kari Aikioniemi
  Technology and integrations
  +358 50 536 6677

  Kari Aikioniemellä on +30 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä. Kari ymmärtää SAP-prosessit ja niiden integraatiot ja hyödyntää osaamistaan ja kokemustaan SAP-kehityksessä. Kari on tunnettu nopeasta ja tehokkaasta tavastaan kehittää SAP-ratkaisuja.

 • Karri Kemppi
  Technology and integrations
  +358 207 350 530

  Karri Kemppi on tekninen SAP-konsultti laajalla kehitysosaamisella vuodesta 2004. Karrin vahvuuksia ovat workflow ja käyttöliittymäkehitys, minkä lisäksi hänellä on monipuolista osaamista useista SAP-kehittäjälle oleellisista taidoista.

  Karri on tunnettu erityisesti hänen syvällisestä lähestymistavastaan ongelmiin ja pyrkimisestään aina korkealaatuisimpaan mahdolliseen lopputulokseen.

 • Kiran Prasanna
  Technology and integrations
  +358 50 470 7700

  Kiran on sertifioitu SAP-teknologiakonsultti osaamisalueinaan SD, MM, FI, CO, PP, FMS, FnR, CPM, DBM and VMS modulit. Hän on toiminut ABAP kehittäjänä eri toimialueilla ja hänellä on laaja kokemus RICEF konsepteista. Kiran on ABAP 7.5 sertifioitu ja omistaa ABAP on HANA sertifikaatin.

 • Kirsi Parviainen
  Business development and administration
  +358 40 739 1559

  Kirsi Parviainen on johtava konsultti liiketoiminnan kehityksessä, myynnissä ja hallinnossa. Kirsillä on laaja, yli 20 vuoden kokemus IT-konsultoinnista, myynnistä sekä linjajohdon tehtävistä ja toimintojen ohjaamisesta koko IT-palveluiden elinkaaren pituudelta. Kirsi on tunnettu jämäkästä ja tuloksekkaasta johtamistavastaan sekä erinomaisesta asiakaspalveluasenteestaan.

 • Lasse Kemiläinen
  SAP Basis

  Lasse Kemiläinen on kokenut IT-ammattilainen, osaamisalueinaan SAP BASIS, Control-M ja Unix-skriptit. Hän on osallistunut Suomen suurimpien SAP-ympäristöjen kehitys- ja ylläpitotöihin vuodesta 1997 lähtien.

 • Laura Evilä
  Business development and administration
  +358 40 550 6611

  Laura on työskennellyt SAP:n parissa vuodesta 2006 lähtien. Viime vuosina hän on keskittynyt testauskoordinointiin. Laura on aiemmin työskennellyt SAP BW-konsulttina ja hänellä on kokemusta myös SAP SD:stä.

 • Lotta Ahlström
  Business development and administration
  +358 50 544 9123

  Lotta on projektihallinnon ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella SAP-ympäristöjen kehityksestä. Lotalla on vankka kokemus liiketoiminnan kehittämisestä asiakasorganisaatiossa, jonka vuoksi hänellä on näkemystä SAP-projektien implementoinnista asiakkaan näkökulmasta. Lotan systemaattinen ja tehokas työskentely takaa projektien etenemisen suunnitelmien mukaisesti. Lotta taitaa myös palveluiden hallinnan. Hänen osaamistaan tukee tuore ITIL(R) -sertifikaatti (ITIL Foundation Certificate in IT Service Management).

 • Manas Behra
  SAP Basis
  +358 50 312 1520

  Manas Behralla on vuosien kokemus eurooppalaisten ja amerikkalaisten yritysten SAP-ympäristöjen ja -alustojen kehittämisestä ja hallinnoinnista. Manas on ollut myös suuren tiimin vetovastuussa. Hänen erityisosaamisalueensa on Solution Manager. Lisäksi Manaksen laajaan teknologiaosaamiseensa kuuluvat mm. laitteistojen mitoitus, suorituskyvyn parantaminen ja erityyppiset teknisen alusten kehittämisprojektien tehtävät.

 • Marika Okko
  Business development and administration
  +358 50 470 1229

  Marika on projektipäällikkö, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus SAP-kehityksestä. Marikalla on laaja ja syvällinen ymmärrys sekä projektihallinnasta että logistiikan prosesseista.

 • Marko Lilja
  SAP application development
  +358 50 385 4523

  Marko Lilja on sertifioitu SAP-logistiikkakonsultti. Hän on ollut mukana useissa SAP-projekteissa analyysivaiheesta loppukäyttäjän tukeen 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Markolla on laaja kokemus SAP-prosesseista useista toimialoista ja organisaatioista. Hänen erityisosaamistaan ovat SAP PM, CS ja SD.

 • Marko Tallgren
  Technology and integrations
  +358 45 170 0110

  Marko on piakkoin ammattikorkeakoulusta valmistuva junior kehittäjä. Hän tulee keskittymään SAPUI5-kehittämiseen sekä SAP:n eri osa-alueiden arkkitehtuuriin.

 • Martti Hietalahti
  CEO, SAP application development
  +358 40 566 8905

  Martti Hietalahti perusti CastorIT:n vuonna 2010 kollegansa Mikko Wähäsillan kanssa tarjotakseen asiakaslähtöisiä palveluita SAP-toiminnanohjausjärjestelmiä käyttäville organisaatioille.

  Martti on logistiikkaan erikoistunut konsultti, jolla on kokemusta SAP:n logistiikkakomponenteista jo vuodesta 1998 lähtien. Kansainvälistä osaamista Martille on kertynyt niin Venäjällä kuin Ruotsissa suoritetuista projekteista.
  Hänen erikoisosaamisalueitaan ovat muun muassa WM- implementoinnit, SAP Upgrade -projektit ja yritysjärjestelyt.

 • Mikko Wähäsilta
  Technology and integrations
  +358 40 589 5440

  Mikko Wähäsilta on toinen CastorIT:n perustajista. Mikko on tekniseen kehitykseen ja integraatioihin erikoistunut konsultti. Mikon aikaisempia tehtäviä ovat olleet arkkitehtuuriratkaisut, ratkaisumäärittelyt, kehitys ja laadunvalvonta.

  Teknisestä puolestaan huolimatta Mikko on tottunut keskustelemaan yhteisellä kielellä liiketoiminnan ammattilaisten kanssa. Työkokemusta Mikolle on kertynyt useista niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin projekteista.

 • Neea Helenius
  Business development and administration
  +358 40 846 5372

  Neea työskentelee hallinnon puolella ja vastaa muun muassa laskutuksesta.

 • Outi Huldén
  SAP application development
  +358 50 469 7665

  Outi Huldén on ulkoisen laskennan prosessien erikoisosaaja ja SAP-konsultti. Hän on toiminut SAP FI-moduulien parissa jo vuodesta 1997 lähtien.

  Hän on kerännyt valtavan osaamisen kirjanpidosta sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin projekteista. Hänellä on myös kokemusta tiiminvetämisestä ja projektipäällikkyydestä.
  Monikulttuurinen ympäristö innostaa Outia ja hän uskoo parhaimpien ratkaisujen löytyvän saumattoman yhteistyön kautta.

 • Panu Turpeinen
  SAP Basis
  +358 45 898 3232

  Panu on kokenut eräajoasiantuntija ja -konsultti hyvillä tiimityöskentelytaidoilla. Hänellä on yli 9 vuoden kokemus verkonhallintajärjestelmien ylläpidosta ja niihin liittyvistä ohjelmistoista teleoperaattoriliiketoiminnasta. Myöhemmin hän on työskennellyt lähes 10 vuotta BMC Control-M tuotteen parissa ylläpitäen isoja ja vaativia ympäristöjä järjestelmätasolta aina ajoketjujen suunnitteluun ja toteutukseen asti.

 • Pauls Zvirgzdins
  Technology and integrations
  +358 207 350 530

  Pauls Zvirgzdins on sertifioitu SAP-ammattilainen, jolta löytyy osaamista liiketoiminta- ja teknologiaprosessien analysoinnista, vaatimusmäärittelyistä ja toteutuksesta. Hän tuntee Solution Manager 7.2 ominaisuudet ja on ollut CastorIT:lla kehittämässä yksinkertaistettuja konsepteja Solution Managerin käyttöön.

 • Pekka Laukkanen
  SAP application development
  +358 400 789 547

  Pekka Laukkanen on tuotannnonohjaukseen erikoistunut SAP-konsultti, joka toimii teknologian ja liiketoiminnan risteyksessä; yksittäisten komponenttien luomassa kokonaisuudessa.
  Pekka uskoo, että maailman ymmärtäminen kolmella tasolla — koodi, ohjelma ja liiketoiminta — tuo suuren edun etenkin SAP-ympäristöissä.

 • Rita Muttonen
  User support
  +358 40 529 2717

  Rita on kokenut ja asiakaslähtöinen service desk -asiantuntija. Ritalla on vahva osaaminen SAP-ympäristöjen tukitoimista sekä logistiikan prosesseista.

 • Sami Mäkinen
  Technology and integrations
  +358 40 729 6253

  Sami Mäkinen on tekninen SAP-konsultti, joka on vuodesta 2003 lähtien toiminut päätoimisena SAP-kehittäjänä. Hän on tunnettu selkeästä visiostaan ja järjestelmällisistä toteutustavoistaan jotka takaavat moninaisten haasteiden ratkaisemisen erinomaisella laadulla.

  Oli kyseessä sitten ABAP-kehitys, mobiilikehitys, konversiot, raportit/lomakkeet, Workflow tai rajapinnat, on Sami oikea valinta.

 • Samuli Kaisanlahti
  SAP Basis
  +358 40 577 2003

  Samuli Kaisanlahti on työskennellyt vuodesta 1999 alkaen eri SAP-ympäristöjen parissa. Hänellä on laaja-alainen kokemus johto- ja arkkitehtuuritehtävistä pohjoismaiden suurimmista SAP-implementaatioista. Nykyään Samuli on keskittynyt SAP Basis -konsultointiin, josta hänellä on erinomaisia näyttöjä. Asiakkaat luottavat Samulin johtamis- ja organisointitaitoihin projektien ja toimien loppuun viemiseksi.

 • Sanjay Sahita
  SAP Basis
  +358 40 132 7151

  Sanjay Sahita on tietokantoihin erikoistunut SAP Basis -konsultti, jonka erityisosaamista on HANA-tietokannat (suunnittelu, toteutus, ylläpito ja automaatio). Sanjaylla on kansainvälistä kokemusta ympäri maailman ja hän on muun muassa johtanut Basis-operaatioita Tanskassa.

  Sanjay on saanut loistavaa palautetta läpi uransa ja hänellä on erinomaiset referenssit haastavista projekteista.

 • Sanna Karttunen
  SAP application development
  +358 50 387 6290

  Sanna on FICO konsultti ja hänellä on kokemusta kansainvälisistä SAP projekteista ja kehitystyöstä. Hän on myös tehnyt töitä FICO competence managerina vastuullaan SAP osaamisen koordinointi työtiimissä. Liiketoiminnan puolella hän on toiminut mm. controllerina yritysraportoinnin parissa sekä FICO concept ownerina johon on sisältynyt talouden SAP kehitystyön koordinointia ja suunnittelua liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

 • Sari Ruokonen
  User support
  +358 408 202 568

  Sari Ruokonen on vahvistus CastorIT:n laajenevaan Service Deskiin. Hänellä on kokemusta SAPin parissa vuodesta 2000 alkaen SD-moduulin käyttäjänä ja key userina. Sari on myös työskennellyt useamman vuoden ajan SAPin käyttäjätuessa ja hänellä on kokemusta eräajojen hallinnasta ja SAP arkistoinnista.

 • Sari Kanninen
  Technology and integrations
  +358 40 577 2158

  Sari Kanninen vahvistaa teknologiatiimiä integraatio- ja sovelluskehitysosaamisellaan. Sari on työskennellyt SAPin parissa vuodesta 2000 ja ehtinyt olla vastuuasiantuntijana kaikentyyppisissä määrittely-, toteutus- ja ylläpitopalveluissa.

 • Seppo Mäki
  SAP application development
  +358 50 531 8989

  Yli kymmenen vuoden kokemus prosessien mallinnuksesta ja järjestelmäintegraatiosta antavat Seppo Mäelle erinomaisen SAP osaamisen. Seppo on osallistunut Suomen suurimpiin SAP-implementaatioihin ja ymmärtää prosessit kaupan ja tuotannon ympäristöissä.

  Hän osaa tehokkaasti muodostaa kokonaiskuvan huomioiden pienimmätkin yksityiskohdat.

 • Sikke Klemetti
  User support
  +358 50 527 7286

  Sikke Klemetti työskentelee CastorIT:n service deskissä. Hänellä on runsaasti kokemusta SAP-sovellusten sekä eräajojen hallinnasta. Sikke on työskentelytavoiltaan järjestelmällinen ja asiakaslähtöinen ja häntä motivoi erilaisten ihmisten kanssa työskentely.

 • Susan Lindroos
  Technology and integrations
  +358 50 476 6750

  Susan on junior SAP-sovelluskehittäjä, joka on ehtinyt tehdä monipuolisia töitä järjestelmäkehityksen parissa ennen siirtymistään SAP-maailmaan.

 • Susanna Broman
  Business development and administration
  +358 40 758 3868

  Susanna Bromanilla on yli 10 vuoden kokemus IT-konsultoinnista, myynnistä projektien ja palveluiden toteutukseen ja ylläpitoon. Hän on suunnitellut ja toteuttanut SAP BW -ratkaisuja useille eri toimialoille. Susannan erinomaiset asiakaspalvelutaidot tulevat käyttöön palveluiden ja projektinhallinnan parissa.

 • Susanna Kuisma
  SAP application development
  +358 40 137 9956

  Susanna Kuisma on kokenut SAP-logistiikkakonsultti, jolla on monipuolista kokemusta useista SAP-moduleista logistiikan alueella. Susanna on työskennellyt SAP-projekteissa vuodesta 2002 lähtien, useissa eri rooleissa.

 • Suvi Pappi
  SAP Basis
  +358 50 441 0425

  Suvi on työskennellyt SAP:n parissa vuodesta 2006. Suvin ydinosamista on SAP:n tietoturva, jonka lisäksi hänellä on vahva osaaminen myös testauksen hallinnoinnista. Suvi on tunnettu kyvystään kantaa vastuuta sekä laadukkaasta työn jäljestään.

 • Taija Tolonen
  Business development and administration
  +358 40 561 1857
 • Tarja Majantie
  User support
  +358 40 524 9581

  Tarja työskentelee service deskissä. Hänellä on runsaasti kokemusta SAP-sovellusten hallinnasta ja ongelmanratkaisusta. Tarja on työskentelytavoiltaan järjestelmällinen ja asiakaslähtöinen ja hän paneutuu asiakkaidensa asioihin antaumuksella.

 • Tarja Parkkonen
  Technology and integrations
  +358 50 567 1683

  Tarja Parkkonen on integraatio- ja teknologiakonsultti, jolla on laaja osaaminen erikokoisista SAP-liittymäprojekteista. Hänen avaintaitojaan ovat liittymien määrittely asiakkaan kanssa, liittymien implementaatio ja testaus, asiakastuki, dokumentaatio sekä tuotannonvalmistelu ja -tuki.

  Tarjalla on myös laaja-alaista kokemusta erilaisista kommunikaatiotekniikoista ja tietoformaateista sekä SAP PI-sertifikaatti.

 • Teemu Niskanen
  SAP application development
  +358 50 476 6670

  Teemu työskentelee junior SAP konsulttina. Teemulla on aiempaa kokemusta C4C- ja markkinoinnin pilvipalvelu -projektista.

 • Thomas Pfister
  SAP Basis
  +358 44 549 7595

  Thomas Pfister tuli mukaan SAP Basis-tiimiin SAP Professional -koulutusohjelman kautta. Hän vahvistaa tiimiä asiakaslähtöisellä palveluasenteellaan.

 • Tiina Kuuteri
  SAP application development
  +358 40 043 8406

  Tiina Kuuteri on prosessien määrittelyyn ja luovaan ongelmanratkaisuun erikoistunut SAP-konsultti. Hän on kerännyt mittavan tietämyksensä materiaalin- ja laadunhallinnan käytännöistä 1980-luvulta alkaen, jolloin hän aloitti suunnittelemaan IT-järjestelmiä.

  Tiina on tunnettu kyvystään hahmottaa kokonaiskuva ja pitää kaikki langat käsissään.

 • Timo Lahtinen
  Technology and integrations
  +358 400 305 340

  Timo Lahtinen on tekninen SAP-konsultti, joka on työskennellyt SAP:n parissa vuodesta 2000 lähtien. Ennen SAP-uraa Timo työskenteli ohjelmistokehittäjänä, mikä vahvistaa hänen osaamistaan teknisissä komponenteissa ja integraatioissa.

  Timon erikoisosaamista on SAP-prosessien muokkaaminen ja asiakaslähtöisten ratkaisujen tuottaminen.

 • Tomi Ollila
  SAP Basis
  +358 40 736 7569

  Tomi Ollila on tekninen arkkitehti, jolla kokemusta SAP Basiksesta ja tietokantojen hallinnasta vuodesta 2003 alkaen. Hän on kerännyt kattavan kokemuksensa toimiessaan SAP Basis -konsulttina ja teknisenä arkkitehtinä useiden eri toimittajien ja toimialojen parissa. Tomi käyttää kokonaisvaltaista asiantuntemustaan SAP-teknologioista paremman asiakasarvon luomiseen.

 • Tomi Ohtonen
  SAP Basis
  +358 44 360 4097

  Tomi Ohtosen urakehitys on kulkenut varastotoimintojen kautta IT-asiantuntijaksi. Tomi vahvistaa Basis-tiimiä SAP-autorisointiosaamisellaan. Tomin erityisosaamista ovat SAP Fiori Launchpad -autorisoinnit ja konfiguraatiot.

 • Tuula Manelius
  SAP application development
  +358 40 930 2525

  Tuulalla on pitkä kokemus SAP CRM-ratkaisun kehittämisessä usealla eri toimialalla. Tuula on myös toteuttanut SAP Hybris C4C -ratkaisuja.

 • Vinod Bhat
  SAP Basis
  +358 40 507 3735

  Laaja kokemus järjestelmien elinkaarien suunnittelusta ja niiden hoidosta antavat Vinodille erinomaisen taustan SAP Basis -konsultiksi. Vinodilla on laaja kokemus julkisen ja yksityisen sektorin projekteista ja hän on työskennellyt ympäri maailmaa Mumbaista New Yorkiin.

14.10.2019 17.10.2019 SAP FINUG syysseminaari ja kumppaninäyttely

Tule keskustelemaan kanssamme ständille ja kuuntelemaan kun Sanjay Sahita ja Ebru Andersson pitävät tietoiskun eri S/4HANA-transitiopoluista.

Katso tilaisuuden tiedot https://sapfinug.fi/syysseminaari/

 

04.07.2019 Etsimme taloushallinnon SAP-asiantuntijaa

Syksyllä on tiedossa mielenkiintoisia toimeksiantoja mm. taloushallinnon SAP-ratkaisujen kehityksessä. Ole yhteydessä Heidi Hallamaahan, jos uskot, että sopisit tiimiimme!

01.04.2019 Viikko aikaa ilmoittautua SAP Finug Hosted by CastorIT tilaisuuteen

Tervetuloa SAP Finug Hosted by CastorIT tilaisuuteen tiistaina 9. huhtikuuta klo 8.30-12.00. Tilaisuus järjestetään CastorIT:n tiloissa Säterinportti-toimistotiloissa Leppävaaran tuntumassa. Pyydä kutsu Heidi Hallamaalta, etunimi.sukunimi@castor.fi
Esitysten aiheina:

 • Konttiteknologia Fiorien nopeuttamiseen
 • S/4HANA Embedded Analytics operatiivisessa raportoinnissa
 • SAP-sovellusten julkaisu Microsoft Azuresta
 • SAP Cloud integraatioiden hyödyntäminen